FuncionamentQuè fem

 

Com funciona aquest servei?

La deixalleria Cal Boter de Sant Vicenç dels Horts ha engegat un nou projecte que permetrà reintegrar als ciutadans del nostre municipi aquells articles que han estat rebutjats per altres, però que són perfectament vàlids i útils. Roba que s'ha quedat petita, mobles que no necessitem després d'un trasllat, joguines dels nens que s'han fet grans... tot això pot tenir una vida després del primer propietari.

El personal de la deixalleria tria allò que pugui ser d'utilitat entre el que els usuaris porten i el publica a la web. Qualsevol ciutadà del nostre municipi pot venir a recollir-ho. El servei és completament gratuït per a tothom, i únicament es demana a la persona que vingui que tingui el carnet de la deixalleria.

Els articles només estan disponibles fins que algú ho ve a recollir. És aconsellable que truqueu quan veieu algun article que us interessi per saber si encarà hi és. Això sí, teniu en compte que no podem reservar-ho -el primer que arriba s'ho emporta!

Deixalleria de Sant Vicenç dels Horts

El lliurament és totalment gratuït i sense garantia, i és l’usuari el que un cop valorat, decideix si l’hi serà d’utilitat o no, acceptant que no podrà fer cap reclamació a l’empresa gestora de la deixalleria ni a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts com a conseqüència de possibles avaries, problemes de funcionament o danys que pugui tenir a causa de l’article.

Si teniu cap dubte sobre el funcionament, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon o venint a la deixalleria en l'horari habitual, o per email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gràcies a tots per col·laborar amb nosaltres!

El carnet de la deixalleria

El carnet de la deixalleria identifica al qui el té com a usuari i habitant del municipi, i permet recollir els articles del nostre servei de segona mà.

Com el puc obtenir?

Vine a la deixalleria amb un rebut de subministraments (aigua, llum, gas) del teu domicili a Sant Vicenç dels Horts i te'l farem immediatament a la deixalleria. Aquest carnet i els serveis de la deixalleria són gratuïts pels usuaris particulars.

Horaris

Estem oberts 7 dies a la setmana:

De dilluns a divendres: de 10:00 a 14:00h i de 17:00 a 20:00h

Dissabtes i diumenges: de 09:00 a 14:00h

Què més fem a la deixalleria?

A banda d'electrodomèstics, cartró i runa, saps les coses que has de portar a la deixalleria i mai deixar als contenidors del carrer?

Si tens cap dubte,

contacta amb nosaltres

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random